HBF logo

HELSINKI BURLESQUE

Memory lane:
Keitä me olemme;
HELSINKI BURLESQUE
Helsinki Burlesque® (2007-) on Bettie Blackheartin (Petra Innanen) ja Frank Doggensteinin (Epe Tenhunen) luotsaama organisaatio, jonka päätarkoitus on tuottaa pieniä ja suuria burleskiatapahtumia Helsingissä ja satunnaisesti muualla Suomessa.
He tuottivat suurta kansainvälistä Helsinki Burlesque Festivaalia 2008-2017, ja se kokosi yhteen kansainvälisesti tunnettuja burleskitaiteilijoita aina legendoista uuden polven tekijöihin. HBF oli yksi Euroopan pitkäikäisimmistä festivaaleista ja maailmanlaajuisesti tunnettu tapahtuma, jonka lavalle nouseminen oli kunnia niin kansainväliselle kuin kotimaisellekin esiintyjälle. Bettie ja Frank pyrkivät näkemään kaikki artistinsa lavalla ennen heidän kiinnittämistään – tällä varmistetaan monipuolisten ja laadukkaiden ohjelmakokonaisuuksien onnistuminen. Ohjelmassa on myös vaihtelevasti pienempiä klubeja sekä yhteistyöhankkeita. Tapahtumien takana ovat Bettie ja Frank tiimeineen, mikäli tapahtuma on allekirjoitettu Helsinki Burlesquen nimissä.

SUOMEN BURLESKINSTITUUTTI: Suomen Burleskinstituutti (2011-) perustettiin takaamaan kotimaisen burleskiopetuksen taso sekä helpottamaan asiakkaita löytämään ammattitaitoiset opettajat eri puolilla Suomea. Instituutin rehtoreina toimivat Kiki Hawaiji ja Bettie Blackheart. Opettajakuntaan kuuluu heidän lisäkseen kymmenkunta Suomen johtavaa esiintyjää, joiden vuosien aikana kertynyt tietotaito on Burleskinstituutin peruskivi ja opetuksen laadun tae. Esiintymiseen tähtäävien intensiivikurssien, polttaripajojen ja yksityistuntien lisäksi on mahdollista harrastaa burleskitanssia viikottaisen ryhmäliikunnan muodossa (Burleskitanssi®). Tunnit ovat tanssillisia eivätkä tähtää varsinaisesti esiintymiseen.

Helsinki Burlesque Festival 2008-2017 was celebrated for 10 years in Helsinki and last time in march 2017.

If you are interested in working with us; please let us know via e.mail

Performance bookings bettieblackheart@gmail.com

Workshops: burleskia@gmail.com

Ota yhteyttä:

Esiintymiskyselyt, juontotyöt yms : bettieblackheart@gmail.com

Työpajat burleskia@gmail.com

xoxo

Bettie and Frank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Burlesque performer Queen of The Fire Tassels Helsinki Burlesque Bosslady