WORKSHOP-burleskiopetusta

Bettie´s Boudoir / Opetusta ja työpajoja Helsingissä (tilauksesta myös muualle Suomeen) Vapaita aikoja ryhmille ja  voi tiedustella osoitteesta burleskia@gmail.com /040-7445999 Tilaa Pajainfo, tiedustelut myös tekstiviestillä!

Erikoispajat: Voidaan järjestää myös tilauksesta.

SUPER SENSUELLI SUNNUNTAI

(Super Sensuelli Sunnuntai on suunnattu kaikille jo esiintyville ja aivan vasta-alkajillekin)

Tuntuuko että haluaisit ilmaista itseäsi välillä hitaammin/sensuellimmin mutta huomaat että on helpompi heittää lekkeriksi? Haasta itsesi!

Työpajassa keskitytään yleisökontaktiin erityisesti katseen käyttöön, hitaaseen ilmaisuun, oman kehon tuntemukseen ja siihen että joskus vähemmän on enemmän. 

Mitä tarkoittaa seksikäs? Mitä on sensuelli? Mitä on läsnäolo lavalla?

Tehdään paljon kehollisia harjoituksia, niin ohjattuja kuin improvisoitujakin. Keskustellaan ja käydään läpi mitä lavalla olo on. Kenelle esitys on suunnattu ja mikä ero on esityksessä joka on suunnattu pienelle yleisölle tai suurelle. Miten toimia jos yleisö et lämpiä esitykselle tai ei ole koskaan nähnyt burleskia.

Esiintyjällä on suuri vastuu astuessaan lavalle, miten saat kaikki mahdolliset resurssisi parhaiten käyttöön ja mikä on sinulle ominta? Mahdollisuus henk. koht palautteeseen kirjallisesti tunnin jälkeen.

————————————————————–VIUHKAINTENSIIVI

Tutustutaan viuhkojen historiaan ja erilaisiin viuhkoihin. Mitä kaikkea voit käyttää viuhkana ja miten voit itse valmistaa viuhkat.

Tehdään lihaskuntoharjoituksia mitkä tukevat viuhkaharjoittelua, sekä harjoitellaan koorninaatiota ja tehdään pieniä sarjoja viuhkoilla.

Voit ottaa mukaan omat viuhkat mutta voit lainata viuhkoja myös paikan päältä.

——————————————————————–

 HOT FLASH- Burleskia ja iloa elämään

Hot Flash burleskikurssi on tarkoitettu 40+ naisille jotka haluavat elämäänsä sensuelliä säihkettä, voimaa omaan naiseuteen ja liikkumista omassa rytmissä omaa kehoa kuunnellen.

Alkeisosa koostuu 10 lähiopetuskerrasta. Jokainen kerta on 4 oppitunnin mittainen sisältäen toiminnallisen, teoreettisen ja keskusteluosion. Kurssikertojen väliin sinulle annetaan pieniä juuri opittua syventäviä kotitehtäviä.

Lähetä pieni esittelyteksti itsestäsi ja kerro miksi juuri sinä haluaisit osallistua kurssille.

Saatuasi kurssipaikan sinun tulee vahvistaa se maksamalla 100 euron ilmoittautumimaksu. Lisäohjeet tähän myöhemmin.

Koko kurssin hinta yhteensä 300 euroa sisältäen opetusmateriaalit kaikkineen.

Lisäinfo bettieblackheart@gmali.com (HUOM! otsikoi maili HOT FLASH)

HUOMIO! Seuraava HOT FLASH ryhmä alkaa syksyllä 2017

_____________________________________________

YKSITYISOHJAUS; Burleski 101

Haluaatko hioa esitystäsi? Esiintyminen kiinnostaa mutta et tiedä mistä aloittaisit? Haluatko kenties esiintyä jollekkin erityiselle henkilölle kotisi olohuoneessa? Tahdotko oppia naisellista liikkumista?
-Yksityistunnilla käydään läpi kaikki mitä tarvitset päästäksesi alkuun. Lähdemme liikkeelle  omista lähtökohdistasi on sinun tarkoitus sitten  esiintyä omassa olohuoneessasi tai hypätä suuremman yleisön eteen lavalle.
Voimme käydä läpi koreografiaa, puvustuksen niksejä, meikkivinkkejä, musiikkivalintoja, lavaolemusta, yleisökontaktia yms. Yksityistunteja voi ottaa vain yhden tai  sarjana.Ohjausta kaikille ikään, kokoon tai sukupuoleen katsomatta :)Tunnin hinta á 80 euroa / sarjat sovitaan erikseen määrän mukaan
*****
OHJELMAA JUHLIIN, POLTTAREIHIN, TYKYPÄIVIIN  jne. Welcome to Bettie´s Boudoir.. Ohjelmaa polttareihin, syntymäpäiville tai yhteisiin juhliin?- Polttaripaja ja muut tilauspajat esim. pikkujouluihin. 1-3 tunnin paketteja jotka räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ryhmätyöpajat ja ohjaukset. Kysy lisää ja tilaa pajainfo burleskia@gmail.com
*********
Alkeisintensiivit, myös tilauksesta ryhmille! 3-6 h paketteja
**********
- Yksityisohjausta Miehille a´la Frank Doggenstein ( tiedustelut frankdoggenstein@gmail.com)
**************
- Pajat muualle suomeen sopimuksen mukaan
***********************
BURLESKITANSSI / tanssiliikuntaa asenteella ja pilke silmäkulmassa! 

Lisätiedot, hinnat ja pajainfo burleskia@gmail.com / puh 040-7445999

*********
TASSELIPAJA: Tehdään kustomoidut tasselit juuri sinun mittojesi mukaan, fantasiatasseleiden ja pastiesin kaavoitus ja valmistus, käydään läpi tasselinpyörityksen niksejä. Pajan hinta ryhmän koon mukaan. ( huom! aikaa tulee olla vähintään 3h)
**********************
BURLESKIN ALKEET 1 ja 2: Paja sisältää kaiken mitä tarvitset päästäksesi alkuun. Käydään läpi historiaa, lavameikki, vaatteet, nimi, perusliikkeitä, esityksen tekoa, tasselin pyöritystä, lavalle menoa, lavalla oloa, lavalta lähtemistä, musiikin valintaa jne. jne. Pajat sopivat kaikille burleskista kiinnostuneille! Myös ryhmille.
*************************
BURLESQUE WORKSHOPS ALSO IN ENGLISH by request! Undervisning också på svenska.
************************
Ota yhteyttä! burleskia@gmail.com
xoxo
Bettie
**************************
Want to perform, but, do not know where to begin?
We offer private lessons based on everyones personal capacity.
You can take only one lesson or more. We will go trough choreography, make-up, wardrobe, stage-precence etc.
******************************
Myös lahjakortit yksityistunneille! ( vinkki pukinkonttiin)
Yhteydenotot / Contatc: Bettieblackheart@gmail.com
*****************************

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Burlesque performer Queen of The Fire Tassels Helsinki Burlesque Bosslady